«Πλήρη πολιτική σύγχυση» καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη σημερινή συνέντευξή του, καθώς, όπως τονίζει «σε όλα τα θέματα υπέπεσε σε κραυγαλέες αντιφάσεις».

Αντίθετα, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που δεν έχει καμία σύγχυση ο πρόεδρος της ΝΔ, «είναι στην εμμονή του σε αντικοινωνικές πολιτικές απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και στη διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τα όσα δήλωσε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, κατέστησαν σαφές πως βρίσκεται σε πλήρη πολιτική σύγχυση, αφού σε όλα τα θέματα υπέπεσε σε κραυγαλέες αντιφάσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης:

- Θέλει και δεν θέλει λύση στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

- Θέλει και δεν θέλει Συνταγματική Αναθεώρηση.

- Θέλει και δεν θέλει επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές.

- Θέλει οι εργοδότες να τηρούν την εργατική νομοθεσία, αλλά έχει καταψηφίσει όποιον νόμο ενισχύει τους εργαζόμενους που έχει έρθει στη Βουλή.

- Θεωρεί πως η υπόθεση Novartis είναι και σκάνδαλο και σκευωρία. Διακηρύττει πως πρέπει να έρθουν όλα στο φως, ενώ είχε καταψηφίσει τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής και, αφού συστάθηκε, αποχώρησε η ΝΔ.

Εκεί που δεν έχει καμία σύγχυση, είναι στην εμμονή του σε αντικοινωνικές πολιτικές απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, και στη διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top