«Ο χθεσινός μονόλογος του κ. Τσίπρα ενώπιον του άφωνου υπουργικού συμβουλίου απλά επιβεβαίωσε ότι ζει σε εικονική πραγματικότητα. Προφανώς ο πρωθυπουργός έχει χάσει κάθε επαφή με τους πολίτες και τα καθημερινά τους προβλήματα», σημειώνει η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Η Πειραιώς αναφέρει πως ο κ. Τσίπρας μιλά για ανάπτυξη «όταν η κυβέρνησή του την υπονομεύει», για κοινωνική πρόοδο «όταν η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», για εθνική στρατηγική «όταν επιδίδεται σε επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς με την Τουρκία και τα Σκόπια» και για θεσμική υπευθυνότητα «όταν αντιμετωπίζει ακόμη και το Σύνταγμα με εμμονές και ιδεοληψίες».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει πως στο μόνο που είναι ικανός ο πρωθυπουργός είναι η προπαγάνδα και προσθέτει: «Μόνο που η προπαγάνδα δεν μπορεί πια ούτε να σκεπάσει τα προβλήματα που ο ίδιος προκάλεσε. Η Ελλάδα χρειάζεται συγκροτημένο σχέδιο για την ανάπτυξη, στιβαρή ηγεσία και σοβαρότητα στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Ακριβώς δηλαδή όσα λείπουν από τον κ.Τσίπρα και από το συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο με τον οποίο μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν...».

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top