Επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα όσα υποστήριξε πρόσφατα ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου με συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι".

«Όλες τις προηγούμενες μέρες βλέπουμε έναν ολόκληρο πόλεμο που προσπαθεί να στήσει το πολιτικομιντιακό σύμπλεγμα επειδή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, μια τεράστια επίθεση απέναντι στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά fake news και με πολύ μεγάλο θράσος» σχολίασε η κ. Σβίγκου.

«Το να βγαίνει ο κ. Μαρινάκης, μέρες μετά από το περιβόητο νυχτερινό του τηλεφώνημα, και σε ανακοίνωση του να λέει ότι έχει βοηθήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, αυτό είναι κάτι με το οποίο "γελάνε και οι πέτρες"» ανέφερε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε: «Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε πολίτης διαβάζει την ανακοίνωση από τον κ. Μαρινάκη, τον γνωστό κ. Μαρινάκη με τις γνωστές συγγενικές σχέσεις κιόλας με την οικογένεια Μητσοτάκη, καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι αστειότητες. Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν για το αν έχουμε σχέσεις ή όχι με τον κ. Μαρινάκη -αυτό είναι πασιφανές σε όλους τους πολίτες».

Η κ. Σβίγκου συνέχισε την κριτική της λέγοντας ότι «είναι αστειότητα μάλιστα να μιλάει η ΝΔ, που είναι γνωστές, πασίγνωστες στο πανελλήνιο και εδώ και χρόνια οι σχέσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία» και τόνισε: «Εμάς κανένας επιχειρηματίας δεν μας κρατά από πουθενά».

Σε ερώτηση για το αίτημα της προέδρου της ΔΗΣΥ για εκλογές σχολίασε δηκτικά «φαίνεται ότι η κ. Γεννηματά έχει πάθει "Μητσοτάκη", γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα θυμόμαστε να διαφοροποιείται σε αυτό τουλάχιστον το σημείο από τον κ. Μητσοτσάκη και να λέει ότι δεν είναι ώρα τώρα για πρόωρες εκλογές» και συμπλήρωσε: «Μου κάνει και εμένα εντύπωση, και περιμένω να δω και πώς θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες, γιατί βλέπουμε τουλάχιστον η ΝΔ να ζητά Σεπτέμβρη εκλογές, μετά την έξοδο δηλαδή από το πρόγραμμα και όχι νωρίτερα. Οι εκλογές πάντως θα γίνουν στην ολοκλήρωση της τετραετίας όπως δηλώνουμε κάθε φορά».

Για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που διεξάγεται στη Λέσβο η κ. Σβίγκου είπε πως ξεκίνησε θετικά με χαιρετισμό από τον δήμαρχο Λέσβου κ. Γαληνό και από την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, την κ. Καλογήρου, η οποία μάλιστα -υπενθύμισε- ήταν και πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top