«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατήργησε την Ομάδα ΔΕΛΤΑ άμεσης και ταχείας επέμβασης και απαξίωσε την Ομάδα ΔΙΑΣ, με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα της έξαρσης της εγκληματικότητας στην Αθήνα και τις πόλεις μας» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως υπήρχαν μετρήσιμα αποτελέσματα το 2014, όπως αποκαλύπτει η έκθεση της ΕΛΑΣ. Σε συνέντευξή του στο Θέμα FM, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ αναφορικά με την έκθεση Συνολάκη για το Μάτι δήλωσε πως το υπέρτερο καθήκον της Πολιτείας είναι να προστατεύει τους πολίτες της, κάτι που όπως είπε, υποεκτιμήθηκε στην τραγική πυρκαγιά στο Μάτι. «Η αναζήτηση των ευθυνών των αρμοδίων είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Η Νέα Δημοκρατία επεξεργάζεται ήδη μια ολική αναδιάρθρωση των δομών της Πολιτικής Προστασίας και για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται μια έκτακτη ανάγκη στη χώρα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει διασύνδεση όλων των δομών έκτακτης ανάγκης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει επιλέξει να δημιουργήσει εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κλίμα για το διάστημα ως τις εκλογές και αναφερόμενος στην παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είπε πως ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει και θα αναλύσει στη Θεσσαλονίκη το όραμα, το πρόγραμμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

«Προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία είναι η ασφάλεια του πολίτη. Η αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας, η φύλαξη των συνόρων μας, η εμπέδωση από την ελληνική οικογένεια της αίσθησης της ασφάλειας. Μια άλλη προτεραιότητά μας είναι η πάση θυσία μείωση της φορολογίας. Αυτό είναι το κύριο συστατικό της αναπτυξιακής μας πολιτικής και η βασική διαφορά μας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερφορολόγησε τους πάντες, εμείς θα μειώσουμε τους φόρους. Με μείωση των κρατικών δαπανών και αύξηση των εσόδων από νέες επενδύσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top